Cuketové bramboráky

14. června 2018 v 13:49 | Linda |  Domácí výroba
Využívat sezónní ovoce a zeleninu je super. A protože cukety jsou akorát v rozpuku, pomalu přecházím na cuketovou dietu.

Prvním krokem jsou bramboráky. Vážně jsou jednoduché!

Cuketa se akorát oloupe, nastrouhá nahrubo a zamíchá s vejcem a hladkou moukou (nebo je také možné přidat nastrouhané brambory, zhruba tak půl napůl s cuketou). Podle chuti si tam jenom přidejte sůl, pepř a jiné koření.

Výsledná konzistence je taková tekutá, protože cuketa je dost šťavnatá, ale ničemu to nevadí.

Bramboráky jsou značně mokré, zato úžasně lehké.


(foodblogerka ze mě asi nebude, takhle to rozhodně nevypadá jakože to je mňamka. :D )
 


Komentáře

1 Lucy Lucy | Web | 14. června 2018 v 19:28 | Reagovat

Mňam! :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama